Nezáväzný
dopyt

Proč Meridiem a proč právě Alutech?

Myšlienkou pergoly Meridiem bolo ponúknuť zákazníkom výnimočný výrobok, ktorý nemá žiadne nekompromisné nedostatky. Toto želanie dostalo život pri založení spoločnosti Alutech Bohemia. Spojenie skúseností, vízie a snahy vyrábať predovšetkým kvalitné výrobky vyústilo do bioklimatickej pergoly Meridiem, ktorá odráža exkluzívne vlastnosti, precízne spracovanie a vynikajúci dizajn. Skutočnosť, že Meridiem nie je prototypom svojho druhu, sa zmenila na značnú výhodu. Spoločnosť obohatila pergolu o skvelý technický vývoj a vyladila ju k dokonalosti.

Na výrobu pergoly sa používajú extrudované hliníkové profily najvyššej kvality. Meridiem sa môže pochváliť celohliníkovou konštrukciou a použitím iba materiálu odolného voči korózii. Rám pergoly je vybavený kontrolným otvorom, v ktorom je vedená kabeláž. Možnosť otvorenia rozvodu tak zabezpečuje plný záručný a pozáručný servis. Nemenej významným odklonom od väčšiny konkurenčných výrobkov je doplnenie lamelovej strechy o gumové tesnenie, ktoré eliminuje vibrácie a nepríjemné zvuky v prípade silnejšieho vetra. Spoločnosť Alutech Bohemia však nezabudla ani na vizuálnu stránku pergoly a odtieň laku si možno vybrať z veľmi širokej škály farieb a štruktúr, pričom v základnej ponuke sú dokonca aj odtiene s metalickými prvkami.

Na pergolu, mechanické časti a povrchovú úpravu poskytujeme našim zákazníkom 60-mesačnú záruku. Na lineárny pohon, riadiacu jednotku a príslušenstvo poskytujeme štandardnú záruku 24 mesiacov.

Pergola z produktového radu Meridiem spĺňa do posledného detailu nielen naše predstavy, ale predovšetkým predstavy vás, našich zákazníkov.

Sdílejte tento příběh, vyberte si platformu!